Sep 8, 2022, 5:47 PM  

Бедствието в Карловско 

  Poetry » Civilian
722 0 0

Боли ме за тези хора страдални,

имаме ближен, брат на земята,

чувам неговите стонове жални,

ще приявим ли човещината?

Ще има ли пак за тях светлина,

място, където да се подслонят,

ще им дадем ли грижа, добрина,

сълзите им ще спрат ли да текат!?

Нека докажем пак, че любовта

по-силна е от злото в света!

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??