Dec 1, 2006, 12:01 AM

Бели хризантеми 

  Poetry
627 0 3
Букет от бели хризантеми,
жълтото димитровче сред тях.
Имаме житейски теми...
но волята - повехнал цвят.

Букет от делнични неща
на безлистните желания
зимата ни ще краси,
като северно сияние.

Букет от дни в юмрука
стискам до безумие.
Побеляват дните в мене,
спомени се лутат.

Букет от бели хризантеми.
Есента ми е сред тях.
Бялото кокиче в мене
чака светлия си час.

© Димитър Ганчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??