Feb 3, 2006, 1:00 AM

Беше "Ти" 

  Poetry
1159 0 7
Телефонен звън.
Глас познат.
Нещо трепва.
Беше "Ти"...
Неочаквано се решил.
Сякаш знаеше, че си мисля за тебе.
Сякаш знаеше за сълзите ми, 
за тъгата,
за болката сляпа.
за безсънните нощи,
за умората да те чакам.
Беше "Ти".
Колко мина? Не питаш
А ме молеше да прощавам.
Колко много сгрешил, но си идвал поправен.
И за другата да не питам, тя е минало.
Мен си обичал......Телефонът затрил.
Пак в лъжи се оплиташ 
Беше "Ти". След години
исках много неща да ти кажа:
 че сърцето тъжи,
Но за Бога -ти нямам и вяра.
Беше "Ти".
И ми се искаше да говорим, говорим до утре
както правехме го преди....ежеминутно
Беше "Ти"..... И без мъничко да ти кажа 
Но затворих уви...
Обичта ми... Остана недоизказна 

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??