May 24, 2014, 8:05 AM

Без буквите 

  Poetry
428 0 4

Ако нямаше

Букви

В нашето детство,

Горко на децата.

Другар във играта

Е книжката малка.

Желая да уча

За нови планети

И чужди галактики.

Когато разлиствам

Любимите страници,

Мога да виждам

Невероятни пространства.

Отключвам вълшебни

Портали  и тайници,

Разчупвам ключалки,

Събирам познания.

Това е най-важното ­–

Усмивка за всички,

Футбол с приятели,

Хвърчило в простора,

Цветността на дъгата,

Чудесата на тази земя,

Шегата, смеха,

Щастливото детство,

Юлски горещник и

Ябълка златна.

 

Без буквите няма

да мога на мама

писмо да напиша

и да ùкажа – Обичам те!

© Слави Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??