May 25, 2007, 10:20 PM

Без - ценна 

  Poetry
485 0 2
Не, твоите целувки не жадувам.
Объркана ми бе от Бог съдбата.
Когато ме ласкаеш ти отвръщам -
"За обожанието сляпо - аз съм сляпа."

Какво са думите за вярност и забрава?
Не искам нежните милувки на лъжата!
Ти казваш, най - прекрасна съм за теб - тогава:
Умри за мен сега като отплата!

Отплата за това, че ти отпуснах
от времето си ценно за забава.
Аз тялото си дадох - то не струва.
"Без - ценна" името ми е - и стойност в мене няма.

Със тебе се сбогуваме, докато
Земята пие топлата ти кръв с наслада.
И аз разкривам тайната си дълго пазена -
любов бих дала срещу твоята омраза.



26.01.2007

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??