Sep 6, 2005, 4:14 PM

Без ТЕБ.. 

  Poetry
842 0 1

Душата ми за теб кърви,
защо без жалост ти ме нарани.
Какво бях за теб не зная
може би красива играчка,
или просто оправдание, 
за да не останеш сам.
Всичко вика "върви си",
ала сърцето ми кървящо
със всички сили крещи "остани".
Ала ти си тръгна, не ме разбра
по-щастлив ли си сега без мен??
Искам с теб живота си да изживея,
ала съдбата не ми позволи,

тъй жестоко от мен те отдели...!!
Върни се моля те, без теб не мога да дишам,
без теб не мога да продължа!
Без теб ужасно е дори в рая,
без теб умирам малко по малко!
Върни се, обичам те, без теб НЕ МОГА!!

© Мими Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??