Jun 27, 2007, 11:31 AM

Без теб 

  Poetry
518 0 1
Без тебе мрачен е деня,
без тебе пуста е нощта,
без теб не идва пролетта,
без теб я няма любовта.

Без тебе слънцето не свети,
без теб луната не блести,
без теб го няма вече
пламъка в моите очи.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??