May 16, 2010, 7:53 PM

Бездумно... 

  Poetry
876 0 13
Не съм те сънувала.
(Те, сънищата, подвеждат.)
Не съм те желала.  
(Явно съм грешала.)
Не ти налях и питие.
(А имал си май  нужда.)
Да те прегърна не успях.
(Целуна ме преди това.)
Да кажа ти "Обичам" не успях.
(Дъжд  пак... заваля.)
Е, има ли значение?
(До мен си и... благодаря!)

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??