Jun 29, 2007, 9:56 AM

Безмълвно 

  Poetry
711 0 26

По стиха на Laska (Ласка Александрова) – „без думи”

 

 

До мен си

Изплакана

Почувствах те

Тиха

Искам да викам

Без глас съм

Само мечтите ми

Достигат те

Като мисли

 

Видя ме

Усещам шепота

На желанието

Смеха на очите

Викаш ме със сърцето

Безмълвни сме

Няма нужда от думи

Говорим с очите си

 

Протягам ръка

Докосваш ме

Рисуваме обич с душите си

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??