Sep 3, 2024, 6:23 AM

Безотговорност 

  Poetry
45 0 0

     Б Е З О Т Г О В О Р Н О С Т

 

На времето Пако Рабан казваше:

"Настъпи ли дефицит в облеклото по женското тяло,

това много точно и безпогрешно показва,

че финансовата криза е вече на прага."

 

Днескашната статистика е безкомпромисна-

с напредването на енергийната криза,

нараства броя на агресивните зомбита

и това лъсва без поръчкова експертиза.

 

Рекапитулацията-дефицит в ценностната система!

Щом се допускат идиотщини на глобално ниво,

отпада табуто в агресията по личните теми

и се забързява темпото на кървавото хоро.

 

Решението-излизане от енергийната криза!

Стига с тия въртележки и стъкълца,

индикатори на това,че краят е близо,

ако не култивираме на Гравитацията Моща.

 

Има вятър,няма вятър,

а...ето...домъква се и нощта...,

продължава в глобалното село фалшивият театър,

избутвайки настрани актуални и важни неща.

 

Убийства с ножове и чукове,

като през отдавна отминали ери,

но на кого ли изобщо му пука,

в безконечното ни Безвремие с несменяеми временни

премиери...???

 

02.09.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??