Dec 6, 2006, 12:54 PM

БЕЗПЛОДНА ПИСАЛКА 

  Poetry
1047 0 8
Безплодна е мойта писалка -
нищо на белия лист не роди,
отчаяна, търсеща, малка,
празни мастилени думи реди.

Заплаква със сълзи-мастило,
трепереща в моята длан,
утробата - живо мъртвило,
животът й - мъртво живян!

Сълзите по листа безкръвен
превръщат се в мастилени петна
и текстът - безмълвен, оскъден
издъхва под синя тъга...

© Искра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??