Обектите отново
са в състояние на безтегловност –
в океана от мисли, в сферата на духовното.
Като строшени парченца
от ронливите шисти.
Като теми в архива на форум.
Чрез състояние на страх и тревожност
от нова ,,пета колона’’,
разглеждана в цифри,
Бумерангът на злото ще върне раздора
в душите и сърцата на ,,чистите’’.
Шикалкавещи в спектъра
на позорното,
равноправни, безправни
и докрай атеисти.
Гравитоните честват абсурдна триада –
Деня на Въстанието, Конопа и Антихриста.
Омразата пак е разлистила
безчет цветчета предизборно;
премислено е всяко
етническо конфронтиране.
В програмата пише
как се печели насилствено...
Намирам се в безтегловност.
И май съм изстинал.
20.04.2011г., София
© Константин Дренски All rights reserved.