Jul 23, 2006, 12:39 PM

Безвремие 

  Poetry
555 0 0

То времето безмилостно препуска

между минути, часове и дни

и няма как в ръцете да го стиснем-

от нас  безмилостно ще отлети.

 

Секунди, мигове, минути

пред нас се сменят час по час.

Стареем и дори в съня си

и времето е малка смърт за нас.

 

Как искам времето да хвана,

да спра за малко цялата цикличност

как искам   малка да остана

за дълго да остана вечност.

© Мери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??