Mar 19, 2020, 11:42 PM  

"Corona" 

  Poetry
364 0 0

На края на дните след толкова труд,
заслужи " Corona" не стана прочут.
Решиха, че грижи за тебе не трябват,
щом не се движиш и мерките ядват.

 

През всички години борби и несгоди,
възползва се всеки, който те води.
В света на парите трона е празен,
където(там) в душите и Бог е омразен.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??