May 11, 2007, 5:31 PM

Бленувана любов 

  Poetry
793 0 10
В студеното безвремие на вакуума
се раждат милиардите слънца...
Със сигурност едно от тях, очаквано
за мене свети... Сред безброй сърца
едно за мен тупти, и ще разбие
на спомените прашните окови,
и с пулса на извечната магия
ще възроди бленувана любов.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??