Боклук
По стъклото отвън
Зимен
Залепен напук
На намръщения
Студ
В стаята
Гори скъпо отопление
В детската количка
Спи
Голямата Берта
Петдесет години
От комина
В индиански марш излиза
Дим
Съобщение за някого
24.10.2006
© Десислав Илиев All rights reserved.