Dec 11, 2009, 10:17 AM

Болезнена любов 

  Poetry » East forms
803 0 6

счупен прозорец

от прашка със спомени

изплакани стъкълца

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??