Sep 6, 2005, 9:27 PM

Боли ме 

  Poetry
800 0 0
Боли ме докато те сънувам.
Боли ме когато мисля за теб.
Боли ме,защото те жадувам,а ти си толкова далеч.
Боли ме да те обичам.
Боли ме,защото не си до мен.

© Габриела Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??