Oct 9, 2006, 12:03 PM

БОЛИ МЕ!!! 

  Poetry
1074 0 12

Боли ме...

 

Боли ме, за туй, че тебе обичам,

а друг отпива от моите устни...

боли ме, страдам и всичко отричам,

по лицето стичат се сълзите ми късни.

 

И нервна... и плаха, и луда аз бродя,

без път, без посока, с мисъл една

и моля се... плача, безспирно пак прося

да бъда щастлива, да съм само твоя сега.

 

Проклинам сърцето и устните грешни,

заклевам душата да бъде сама,

аз сбърках, но това не са грешки човешки,

аз демон съм и дълбока бездна с тъга.

 

Чупя предмети, блъскам врати

с надежда, че това не е реалността,

но спомена по жив в мен се роди,

няма минало... бъдеще, всичко убива ме точно сега!

© Мария Амбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??