Mar 31, 2005, 9:09 AM

Болка в душата 

  Poetry
1359 0 1

                                            

 

                 Не плачи приятелко,

                 друг ще срещнеш ти, разбери.

                 Тръгна си вече, забрави го.

                 Нека да върви, остави го, преглътни.

 

                 Ти имаш нас - приятели добри,

                 ние сме с теб ще продължим напред.

                 Молим те, не тъжи. Минало е, забрави.

                 За да не те боли, друг ще го замени.

 

                 Помисли за времето как тече.

                 Кажи, заслужава ли си да го загубиш?

                 Време е да погледнеш напред,

                 а не назад, протегни ръка и грабни

                         

 

                 НОВА СВЕТЛИНА.

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Ти имаш нас - приятели добри"....ако всички имаме такава приятелка като теб..наистина болката ще отмине по лесно! Имаш 6 от мен
Random works
: ??:??