Jun 2, 2019, 3:31 PM

Ботев – вечен! 

  Poetry
145 0 0

Нека

ден и

нощ е

Втори юни –

 

сиреч 

Ботев –

жив и

помежду̀ ни! 

 

Нека

Втори юни

нощ и

ден е –

 

сиреч

Ботев –

вечен!

 

..............................

 

На колѐне!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??