Jul 26, 2006, 12:12 PM

БЯГСТВО 

  Poetry
588 0 5
Как да избягам от теб?
та ти открадна сърцето ми,
като добър фокусник го изтръгна от мен
и сега живее в теб.

Как да избягам от теб?
толкова боли в душата
от празнота...Одрипа я и хукна
напред към своя спасителен бряг,

а мен оставяш сама
завръщаш се понякога,
но за кратко постояваш тук...
Как да избягам от теб,
като ти живееш в душата ми...ето тук.

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??