Aug 6, 2006, 2:58 PM

Бяло, нежно цвете 

  Poetry
822 0 3
Бяло, нежно цвете
Весела Кънчева

Бяло, нежно цвете
подари ми Мишка.
И ми се прииска,
да зарадвам Мишка..

И написах бързо
стихчета за Мишка.
Мисли Веселушка,
ще се радва Мишка.

Мишка ги прочете,
ах, какъв кошмар-р-р-р...
Силно зашлеви ми,
в отговор шамар-р-р-р!

02.11.2005
София, България

© Весела Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??