Sep 25, 2018, 1:14 AM

Бъдеще (време) 

  Poetry
155 1 0

на още неродените
е нужна
любовта ни

 

та за живот
щом грейнат те

 

да не познават
рани

 

.....................................

 

на още неродените
е нужна
обичта ни

 

та за живот
щом грейнат те

 

да сà
БОГОизбрани

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??