Sep 7, 2013, 12:03 AM  

Българи юнаци 

  Poetry » Civilian
414 0 0

Футболът е спорт чудесен,

вярвайте и ще ги победим!

С бодър дух, с усилие, с песен -

надделейте над великия Рим!

 

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??