Jan 7, 2007, 11:55 PM

България в ЕС 

  Poetry
608 0 2


България в ЕС

Обичам сутрин като стана
и прозореца отворя с ръка,
да видя как с пръст изпънат
съседа ми си бърка в ..... носа.

После тръгвам на разходка,
спирам хората с "Добър ден",
а те вървят с наперена походка
и викат ми "Я млъквай бе кретен".

След туй се качвам във колата,
подминавам Мерцедес след Мерцедес,
но катаджията ме спира само мене
и пита "Ей мъжки, какво ще черпиш днес".

А аз му казвам "Извинете,
но аз съм още ученик",
а той се смее и отвръща
"Я трай бе, сложи ги у тоя плик".

Така минават дните тук,
но да забравим за Рила и Родопа,
от някакъв балкон лети торба боклук,
но важното е, че България е в Европа.....

© Владо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • България ще става все по-добре и по-добре,но kaizer_Vlad (Владо )недей така обиждай България,има и много добри хора,не са всички лоши и проклети,поздравления
  • Напълни ми душата братле Много хубаво... и вярно
Random works
: ??:??