Aug 30, 2007, 11:16 AM

Целувка 

  Poetry
1266 0 5
 

Нежни устни се сладко докосват,

парещи, меки, страстни, те се преплитат.

Телата потрепват, устните напират,

сърцата не спират да пулсират.

Тъй сладка е тази целувка, тъй мека и жадна,

прекрасна, опита с толкова много любов,

тъй властна над нас, тъй страстна.

Една целувка дълго копняна,

една за всики останали разгоряна.

Глава се накланя, накланя се друга -

двете се срещат да се целунат.

Очите замарят, устните не спират, а

съцата още по-силно пулсират :**:

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??