Jul 10, 2006, 12:55 AM

Ч*Р*Д на patenceto 

  Poetry
949 0 2

 

Ч*Р*Д, приятелко!



Красив е днес денят,

слънцето от рано се усмихва,

птички с песни въздухът гласят,

дори и вятъра за миг притихва.

 

 

Нека вдигнем пълни чаши,

за здраве, да отпием с жадна глъдка,

да изкажем пожеланията си наши

към теб, приятелко любима, скъпа.

 

 

Честит да бъде днешният  ден,

в който ти си се родила,

приеми този дар с любов от мен

и бъди  все така красива и щастлива.

 

Върви на пред с вдигната глава,

от живота вземай с пълни шепи,

нека пътят ти отрупан е с цветя,

нека за лошото очите ти са слепи.

 

Остани такава – борбена и силна,

със стаена в сърцето си любов,

и нека винаги усмивка милна,

да грее на лицето ти, пред този свят суров.

 

© Мария Амбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, приятелко!
    Пожелавам си всичко това, което си ми пожелала в този стих да изживеем заедно, както до сега. Искам винаги да си до мен, защото си те обичам безкрайно много!!
  • браво чудесно е патенце да си живо и здраво и от мене
Random works
: ??:??