Apr 14, 2009, 8:44 PM

Чакам теб, любов 

  Poetry
630 0 0

Чакам теб, любов

 

Дълго чакам теб, любов,

в нощите безкрайни,

живот любим, но суров,

с несподелени тайни.

 

Нося в моите коси

житейска мъдрост,

ти, любов, ми донеси

младежката си дързост.

 

Искам с теб да споделя

залък, мъка и любов

и с теб да вървя

до последния ти зов.

 

Моето сърце тупти

в нощите безкрайни,

чака с теб да сподели

всички свои тайни.

© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??