на българската нация
Мъжете се държат като поробители.
И после защо жените бягали.
Дали ще е турско, циганско или мъжко владичество - значение няма.
И после защо жените не раждали.
Не искат да раждат за тази държава.
Не искат да отглеждат децата си тук.
Тук пълно е вече не с хора, а с плява.
Надежда всяка тука оставете.
Да вярвате в доброто труда не си правете.
В ход е тежка симбиоза -
между българска и циганска порода.
Но процеса на акултурация
е за сметка на българската нация.
Бавно се претопяваме до степен на циганизация.
Налице е пълен парадокс -
вместо по-мощната и древна култура
да асимилира безкултурните,
културата си губим все повече
след всяко ходене до урните.
Налице е обратна еволюция -
българинът се превръща все повече
в неандерталец,
подложен той е на редукция.
Вилнее диващина масивна
и простащина тежка и агресивна.
България се губи все повече като център на духовното,
унищожавана от политика на безродното.
Български и чужди врагове
тъпчат, грабят и убиват
последните будни и добросъвестни
български дъщери и синове.
Стихът ми се превърна не в поезия,
а в схема.
Но няма как вдъхновение да почерпя от настоящата тема.
© Хел All rights reserved.