Dec 30, 2008, 8:46 AM

Часовник 

  Poetry » For kids
1044 1 4
Във кутия на стената
три сестрички денем тичат, 
гонят палаво числата -
туй часовник го наричат.

Мама, татко сутрин стават - 
буди ги часовник.
Колко лесно го познават -
умния грижовник.

Часовете той показва -
в детската кога да ходим.
Цъка, трака и подсказва
кучето навън да водим.

Във дванайсет - на обяд,
в четири – закуска,
чак ме хваща малко яд – 
нищо важно не пропуска.

Ще науча часовете – 
по стрелки и по числа...
И тогава, разберете...
идва време за игра!
... ... ...



© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??