Feb 9, 2013, 11:13 AM  

Червена Шапчица 

  Poetry » For kids
445 0 8

"Червена Шапчица" е нашата градина,

какво по-приказно, кажете, има?!

В нея е била и мама,

а вижте колко е голяма!

 

Да, страшничко е с Вълчо във гората,

но тъй послушни са в занятие децата

и знайте, че не ни е лесно

това да ни напомнят често.

 

Не е за вярване от догодина

и ние няма да сме в детската градина.

Е, вече няма да ни праща мама

със кошничка и лакомства при баба.

 

В "Червена Шапчица" живеем,

играем, много песни пеем.

Надяваме  се в нашата Родина

да стане хубаво както в Чужбина.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??