Feb 5, 2012, 3:24 PM

Честит рожден ден, мила Мамо! 

  Poetry
1403 0 3

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА МАМО!

Дванайсет години
се грижиш за мен,
неуморно работиш
ти ден след ден.

Парички изкарваш
за хляб и вода
и пак си ни радваш -
преди и сега!

С тебе премина
и тази година...
В тъга и във смях
ти беше до мен,
до теб и аз бях!
Мила мамо,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??