Jun 26, 2008, 2:55 PM

Честито пълнолетие 

  Poetry
9620 1 9

 

Честит рожден ден!

Едно момиче

Става днес голямо.

Това се случва твърде рано

Или за мене само.

Тъгувам за косите вързани.

Опашки, плитки.

Панделки развързани.

Ъгълът с нахвърляни играчки.

Липсват ми отдавна.

Нови грижи и тревоги с тебе

Очакват ме сега.

Любови и раздели

Една ли, две ли?

Ти вече си голяма.

Излиташ и оставяш мама.

Е, дано се връщаш само!

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??