May 16, 2006, 4:13 PM

ЧРД 

  Poetry
1126 0 4

На този ден, желая ти да имаш всичко,
от нищо да не си лишен.
Много радост, здраве и усмивки
да украсяват твоя ден рожден.

Помни, веднъж на този свят  живееш,
затова усмихвай се, когато те боли.
Обичай - така ще оцелееш,
споделяй, когато нещо ти тежи.

В живота приятелството нека да те води,
чрез него едва ли чувстваме се слаби,
Приятелите с теб са в радост и неволи,
а сега да вдигнем чаши. И наздраве!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??