Творецът също е актьор,
но винаги от страст гори...
Актьорът често е позьор
в ролята си да блести.
Актьорът често е творец,
показвайки и буйна страст...
Творецът става и хитрец,
склонил глава пред чужда власт.
Чрез човечност са свободни,
но когато са "сакати",
търсят пътища обходни
и остават тарикати!
© Валери Рибаров All rights reserved.
Когато направиш коментар, ще го прочета с интерес.