Jan 23, 2006, 10:32 PM

Чу ли? 

  Poetry
963 0 12
Чу ли?
Морето се влюби.
В кой ли?
В лодката, дето стоеше самичка на кея.
Ревнуваше я от целия свят.
И егоистично искаше да е само негова..
И един ден, когато Лина/ така се казваше лодката/ 
в морето навлезе. То вече не я пусна от там да излезе.
А тя горката от толкова голяма любов обградена....
Изгни...само за няколко дена.
И морето разбрало, че всяка любов е измама.
 Страда дълго, Но Лина.. вече я няма.  

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??