Чувства изливам съкровени
пред някакви овце заблени.
То май и аз съм си такъв...
Явно, много съм си глъф!
Да, търся някаква изява,
бълвам стихотворна плява.
Глава ми ,явно, не работи,
щом съм сред разни дон Кихоти.
Той-дон Кихот е бил модерен,
макар на битието верен.
Но и до днес за вси е шут,
от мелниците ял лобут.
Да блесна искам сред тълпата,
ала прост съм си,два ката.
Да ръся рими се не спирам,
обаче, где се аз навирам?
Туй всичко е алегорично.
Не взимайте го вие лично!
Правя се на интересен...
Абе, дайте тон за песен!
© Георги Янков All rights reserved.
пред байнови си кошариии,
като ми агне заблея.
Цялото-ооу стадо-оу, разблея."
Пей си, ша ти мине.