Сервилността е просто нелечима.
И Синода български не подмина.
Орден "Св. цар Борис - Покръстител"
реши да подари на премиера от Банкя.
Тия хора имат нужда от свестител!
И до тях ли стигна неговата сянка!?
Ще го обявят ли скоро и за светец!?
Повтаря се историята със златния телец!
Златният телец е идол, направен от евреите по времето на Мойсей, на който те се кланяли вместо на Бог.Превърнал се е в символ на фалшиви ценности.
© Георги All rights reserved.