Нямам нужда да бъда "поправяна".
Искам само да бъда разбирана.
Няма нужда, във примка улавяна,
да се гърчи душата раздирана.
Нямам нужда да бъда "убивана".
Искам само да бъда приемана.
От сълзѝ да не бъда разбивана,
а с' сърцето да бъда поемана.
Имам нужда да бъда усещана –
силна, слаба … "любима" наричана,
смело с чувства да бъда посрещана…
Искам просто да бъда обичана!
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.