Aug 26, 2007, 12:21 AM

Да бъдеш човек... 

  Poetry
836 0 10
Колко е тъжно да нямаш живот,
а всички да казват, че жив си!

Колко е страшно да нямаш криле,
когато родил си се птица.

Жестоко е някой да те създаде,
но в гърдите сърце да не сложи...

Най-лошо е всъщтност
да бъдеш човек,
но да нямаш такава възможност...

© Горяна Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??