Aug 20, 2006, 8:40 AM  

Да лудеем Есен 

  Poetry
565 0 4

Есен тъжна -
моля те прости!
Грешен много съм -
не ме съди!
Бях на топло,
но излизам -
посрещни!
Углавник съм,
но, ме приюти!

Нека есен
с тебе полудеем -
не един ден с теб
да пропилеем
във дует да пеем
със китара...
Млад съм още,
а и ти не си
тъй, стара!

Чуй ме есен -
с дъжд не ме гони!
Тук посрещаш ме
самотен,
само ти!
Зная с тебе
всичките мечти,
мои ще се сбъднат...
Приеми!

А мечтата ми,
едничка е сега -
да лудеем с теб
до заранта...
Да лудеем с теб...
До утринта!

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??