Mar 17, 2018, 10:07 PM

Да ме има 

  Poetry
323 0 0

Живейте
          в разкоша
                   на бездушните
                                        си вещи,
а беднота
             душевна
                      и нищета
                               жестока
лъха от сърцата ви -
                          гримирани,
                                       зловещи...!
...Че..., то и
                 Луната свети,
                                   но съдба
                                               безока
отредила
              да бъде,
                        когато
                                Слънце
                                          грее,
че тъй -
              във
                      небосвода
                    С
                       А
                         М
                            А
                              не се
                                     живее...!!

© Шани All rights reserved.

1.12.1979г.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??