Sep 21, 2007, 10:07 PM

Да ме обичаш 

  Poetry
931 0 11
Да ме обичаш истинска! Без маска и без грим.
Разрошена и неизмита сутрин рано.
Несъвършена и понякога дори
намръщена, сърдита, своенравна.
Да ме обичаш не такава,
каквато ти си ме създал
и нарисувал в своите представи,
а мен самата - нежна и корава.
Без колебания и жал.
Да ме обичаш само!
И нищо друго -
това е твоето призвание.

© Нели Вангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??