Mar 29, 2017, 7:43 PM

Да можех 

  Poetry
392 2 6

Да можех да прегърна всички рани!
И болката ти с пръсти да изтрия!
По черна обич сълзите проляни
със топли устни мълком да изпия!
Да я забравиш, да не помниш, да я няма!
Дълбоката ти бръчка да изчезне!
Душата ти отново да е цяла!
И в погледа ти слънцето да блесне!
Да си щастлив! Целувам те със длани
и моля се за ангелска магия-
да излекувам всичките ти рани
и болката ти с обич да изтрия!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??