May 11, 2015, 6:09 PM

Да те докосна ли 

  Poetry
411 0 0

Да те докосна ли

като бяла пеперуда

устремена във любовен танц

с огъня в нощта

 

Не, не искам отговор сега

остави ме

с първи слънчеви лъчи да те погаля

и с росни устни да те привлека

 

И този мрачен, жалък миг

всичко отлетя

сякаш бе шега

 

Не, не сега

не мога да те слушам

всичко в мене изгоря

и остана само тихото ръмене на дъжда

 

Да те докосна ли

като за последно

с влюбен поглед

на умираща тъга.

 

© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??