Jan 12, 2006, 6:27 PM

ДАЛЕЧ 

  Poetry
704 1 0

Далеч си ти от мене, знам,
но знам аз също, че си сам.
И казваш ти, че ще обичаш вечно
само  мен,
но аз не съм в твоя плен.
Далеч съм аз от теб,
но ти в готовност си да счупиш този креп.
Нима не можеш ти да разбереш,
че ти далече си от мене веч,
че аз си имам свой  живот,
а ти далече си от мене вече,
макар, че зная
и аз без теб не ще изтрая.
 Харесвам те и ти го знаеш,
но знаеш и че ще забравим.
И знаем ний, че туй е клопка.
Измамна, но красива въпреки това.
Измамна е, лъжлива даже, да!
Наричана накратко - ЛЮБОВТА.

© Жеже All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??