Mar 4, 2006, 5:54 PM

Далечна любов 

  Poetry
961 0 1

Далечна любов

 

 

Нещо сякаш в тебе е спряло,

всичко живо е замряло.

Тихо цветето до теб тъжи,

часовникът тежко минутите брои.

 

Сърцето ти се свива учестено,

въздухът не ти достига,

мислите се движат уморено,

лампата едва-едва примига.

 

Стените плачат с тебе

ах,ти,влюбено човече!

А любовта е вече отлетяла,

в миналото тя е заживяла.

 

Празно място имаш в душата,

нещасни погледи хвърляш в далечината.

Забрави таз любов вече,

че тя е прекалено далече.

 

Той сигурно те е забравил,

чувстваш,че го е направил.

Последната сълза бързо преглътни

и, моля те,живота си без него продължи.

© Грейс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??