Dec 12, 2008, 10:24 PM

Дали 

  Poetry
774 0 2
 

Дали

 

Дали със теб се среща моето съзнание?

Дали със теб е свързано пак моето желание?

Дали пак твоите очи ще мога да ги зърна?

Дали довечера с любов ще мога пак да те прегърна?

 

Дали копнееш ден и нощ за мене?

Дали  милееш, както аз за тебе?

Обичаш ли ме? Искаш ли ме още?

Сънуваш ли ме? Галиш ли ме нощем?

 

Когато някъде навън си със приятели.

За мен е все едно, че си с предатели.

Обсебваща съм знам, но с теб желая

да бъда, да се смея чак до края.

 

Желаеш ли ме ти?

И можеш ли със мен да си щастлив?

Ако обичаш ме,

по скоро ми отговори.

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??