Jun 1, 2007, 8:25 AM

Данъците и смъртта. 

  Poetry
586 0 8

Пепел по пръстите.
Кладите свършиха.
Бледите пътища
порти затръшнаха.

Огнени спомени.
Страсти преминали.
Мисли прогонени.
Песни затихнали.

Вятърни мелници.
Залези свършили.
Куп понеделници.
Болки препътили.

Вяра в остатъци.
Миг в любовта.
Плащаме данъци.
Бяг от смъртта.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??